perjantai 15. huhtikuuta 2011

Suomalainen design


Thunder Bayn alueen suomalaisuuden vuoksi täältä saattaa tehdä Arabia-aiheisiä löytöjä. Kuvan Botanica -sarjan koristelautaset löytyivät Thunder Baystä kirpputorilta, olivat 5,80 €/kpl! Katselin vähän netistä niin näitä myydään Suomessa 40-50 eurolla kipale... Ovat kuitenkin niin kiva löytö, että emme raaski myydä.

Löytöjä saattaa tehdä myös Drydenin pikkukaupungissa. Vuonna 2007 löysin paikalliselta kirpputorilta Marimekon kangaskukkaron. Raitakuosi tuntui epäilyttävän tutulta... Ei kai, voiko olla...?!

Voi! Olemassa olevaa lompakkoani Marimekko kevensi vajaalla parilla eurolla.Täällä on huomannut kuinka erilaista on designin arvostaminen Suomessa. Siellä usein nuorena päätetään, mitä astiasarjaa kerätään (ja se on totta kai suomalainen) ja sitten pikkuhiljaa kartutetaan astiastoa. Täällä tunnutaan ostavan kaupasta valmis halpa astiasarja. Jokainen suomalainen tuntee Marimekon, Iittalan, Arabian, ja varmasti melko harvassa on se suomalainen, joka ei omista yhtäkään heidän tuotteistaan.

Melissa antoi minulle pari vanhaa numeroa tilaamastaan sisustuslehdestä Canada's Style at Home. Molemmista löytyy suomalaista!Jee hyvä me!

Tänään aion mennä käymään tuolla Drydenin kirpputorilla, ensimmäistä kertaa tänne muuton jälkeen. Peukut pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti