maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kevät otti takapakkiaOi kevät! Tässä näkymä ikkunastamme viikko sitten. Lumet olivat jo melkein kaikki sulaneet, pikkulinnut lauloi, koirankakka haisi, puroja joka puolella, kävelinpä kerran ilman pitkähihaista paitaakin ulkona...

Kunnes tuli viime viikonloppu. Tänään:


Tältä näyttää meidän maalaistalo lauantaisen lumimyrskyn jälkeen. Aurinko joutuu taas aloittamaan työnsä alusta.

Aina pistää hymyilyttämään kun ihmiset kommentoivat täällä minulle, että "Mites tää talvi, on kyllä aika pitkä, eikö? Mitenkäs sä pärjäilet?". Siinä vaiheessa on hyvä muistuttaa Suomen sijainnista ja omasta kotikunnastani, joka sijaitsee siellä napapiirin toisella puolella. On se meilläkin talvi nimittäin...

3 kommenttia:

 1. Tää on tosi irrelevantti kysymys, mutta onko Kanadassa enempi puutaloja, niin kuin Suomessa, vai jotain muuta? Onko niillä jotain mystisiä valintoja ilmastosta huolimatta, kuten yksöisikkunat? :D T. "suomalainen rakennustaito kunniaan -85" (Eli Maija P.)

  VastaaPoista
 2. Allu vastaa:

  "Wood is a very common building material but it depends on what part of the country you are in. In some places limestone or red brick is also very common. In general though, wood is probably the most common building material. Nowadays people put vinyl siding on the outside of their houses. I find this ugly.

  Windows in Canada are most often double pane windows but they look different than in Finland."´

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu että puutaloja on paljon vähemmän kuin Suomessa. Siis jos puhutaan taloista, joiden ulkoseinät olisivat puuta. Meidänkin talo on siis tuota vinyylimateriaalia.

  Meidän ikkunassa on kaksi lasia. Oon kyllä mielestäni nähnyt täällä ihan yksöisikkunoitakin.

  Öö heh täällä puhuu rakennusmestarin tytär. Osaan termit jne.

  VastaaPoista