torstai 29. joulukuuta 2011

Piha koreana

Mainitsin jo aikaisemmin kanadalaisten hullut joulukoristelut. Tässäpä vähän kuvamateriaalia!

Ottawan Orlèansista löytyy Taffy Lane -niminen katu, jolla lähes jokainen talo on koristeltu uskomattomin joulukoristein. Kävimme siellä maanantaina ja trafiikkia kadulla oli meidän lisäksi muitakin! Allu kertoi, että jonain vuonna ruuhka oli niin kova, että kadulla joutui ihailemaan koristeita puolen tunnin verran ennen kuin pääsi sieltä pois. 

Valitettavasti kuvat eivät tee oikeutta koristeille. Joukossa on välkkyvää ja vilkkuvaa ja liikkuvaa ja vilkuttavaa ja soivaa ja niin edelleen. Toivottavasti kuvista jonkunlaista ideaa kuitenkin saa! Viimeinen kuva ei ole Taffy Lanelta, osui vain muuten silmään tämä talo kun ajelimme ympäriinsä!


Koristeluun uppoaa varmasti ihan kiitettävä määrä rahaa. Puhumattakaan sähkölaskusta! Useimmat eivät kyllä ihan näin reippaalla kädellä ripustele jouluvaloja pihalle. Meillä on lupaamani mukaisesti yksi valo kieputettuna pihan pensaaseen. Pärjättiin! 

2 kommenttia:

  1. Aika komeita ovat pihat!! Tosin eikö tuossa tulis jo pääkipu, kun noita joutuis aina sisältä katteleen...Etenkin jos ne vilkkuu ja soi?? :D

    Niin ja nyt kun vuosi lähenee loppuuaan, niin Hyvää Uutta Vuotta :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää tätä vuotta! ;)

    Nyt peukut pystyyn, ettei naapuriksi osu tuollaista hullua joulukoristelijaa!

    VastaaPoista