torstai 22. joulukuuta 2011

JoulutohinaaApua. Nyt on varmaankin ollut Maria-tädillä joulukiire kun on blogikin päässyt melkein unohtumaan. Olen minä kyllä miettinyt kaikenlaista, mistä voisi kirjoittaa. Nyt kun muistaisi vain, että mitä ne huiput ideat nyt olivatkaan?!

Joulunvietto alkaa täällä lähestymään. Olen jopa ensimmäistä kertaa omillani koristellut joulukuntoon asuntoa! Meillä on joulukuusi (!), keittiön ikkunassa valot sekä ulkona jouluvalot pensaaseen kiedottuina. Kuusen haimme porukalla Allun työkaverin äidin omistamasta metsästä (ovat muuten suomensukuisia). Paistelimme samalla makkaraa ja vaahtokarkkeja tulilla. Koirat juoksivat lasten kanssa kilpaa!Eilen lahjoimme toisiamme töissä. Olen ollut näköjään kilttinä! Arpa antoi minulle toisen kokeista ja ostin hänelle Pandan lakritsia, Fazerin minttusuklaata sekä Marimekon patalapun Suomen väreissä. Tuntui olevan ihan mieluinen lahja. Minä sain (sattumalta) häneltä takaisin lahjan; LCBO:n eli paikallisen Alkon lahjakortin joulupöydän viinihankintoihin. Kiitoksia vaan!Olen tänään töissä viimeistä päivää ennen joululomaa. Huomenna auto starttaa kohti Ottawaa (1400 km). Mitähän koirat tykkäävät pitkästä matkasta? Pitää tietenkin pysähdellä ja jos tuntuu, ettemme jaksa perille asti niin sitten jäämme jonnekin yöksi. Ostin matkalle Trivial Pursuit -korttipelin kun ajattelin, että siinä olisi hauska ajanviete matkalle. Muuten kuuntelemme radiota (yleensä CBC Radio 1) tai kuuntelemme musiikkia iPodilta.Mattimyöhäisenä joudun tänään vielä jouluostoksille. Tässäpä myös syy siihen, että jouduin heräämään tänään aikaisin! Alkoi tässä pikkuhiljaa valkenemaan, että sehän on tänään ostettava jos meinaa jotain ostaa. Onneksi Allun veljien lahjatoiveet ovat melko helppoja - toinen on muuttanut vähän aikaa sitten omilleen ja tarvitsee kodintarvikkeita. Toinen puolestaan haluaa sukkia, sillä sukat ovat vähissä hänellä. Löytyy täältä korvestakin!Kirjoituslistalla oli ainakin joulukoristeet ja joulun vietto kanadalaisittain! Jos siis joulupyhinä kaipaa pientä sukellusta tänne kauas niin minä saatan olla jotain kirjottanut!

2 kommenttia:

  1. Teillä kuulostaa olevan huomattavasti perinteisempi joulu, kuusineen päivineen! Mä valmistaudun tänään jouluun hakemalla Ikeasta lisää glögiä ja syömällä Pandan lakuja ;) Ja jos vaikka leipois jotain cranberry-orange juttuja, näyttää olevan kovin suosittu joulun makuyhdistelämä täällä :) Hyvää joulun odotusta, vai joko tässä voi toivotella hyviä jouluja? No kuitenkin, Hyvää Joulua :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on suunnitteilla rosolli joulupöytään! Hyvää joulua!

    VastaaPoista