keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ruudun ääressä

Olen jäänyt koukkuun syksyn sarjauutuuksiin! Tässä esittelyssä lempparini.

Once Upon a Time


Perheetön Emma löytää itsensä satujen keskeltä, kun hänen ovelleen kolkuttaa 10-vuotias Henry, Emman adoptoimaksi antama poika. Emma lähtee viemään Henryä takaisin adoptioäidilleen. Kaikki ei olekaan niin yksinkertaista, kun Henry kertoo Emmalle erikoisen teoriansa: kaikki kaupungin asukkaat ovat oikeasti satuhahmoja, ja Emma on ainoa, joka heidät voi pelastaa. Jännää!


Pan Am

Pan Amissa seikkailevat legendaarisen Pan Am -lentoyhtiön hehkeät lentoemot Maggie, Kate, Laura ja Colette. 60-luvulle sijoittuvasta sarjasta löytyy romantiikkaa, salaisia tehtäviä ja tietenkin upeita vaatteita. Milloin ollaan Pariisissa rouskuttamassa upeita leivoksia, tai Lontoossa pubissa siemaillen olutta, joskus myös Berliinissä kuuntelemassa Kennedyn puhetta. Tehdäänpä välillä välilaskuja epäilyttäviin valtioihinkin. Aina silti tukka ojossa ja vaatteet rypyttömiä! Mahtavaa!


Ringer

Bridget on ollut kuivilla puoli vuotta kun hän todistaa murhan. Pelko ammattirikollista vastaan saa Bridgetin pakenemaan poliisilta. Hän hakee apua identtiseltä kaksoissiskoltaan Siobhanilta. Siobhan kuitenkin katoaa ja Bridget varastaa hänen identiteettinsä. Salaisuuksia alkaa paljastua ja johan menee jännäksi!

P.S. Useimmat sarjat ovat täällä nyt joulutauolla. Greyn Anatomiakin jäi niin jännään kohtaan viikkoja sitten ja jatkuu vasta  tammikuussa! Buhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti