keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Onpa ilmoja pidellyt

Kuva lokakuiselta koirapuistoreissulta. 


Kanadalaiset rakastaa small talkia ja erityisesti säästä puhumista. Tietty määrä uppoaa minuunkin, mutta joskus meinaa mennä hermot. Miltäs teille kuulostaa radio-ohjelma (ihan CBC:ltä eli Kanadan yleisradioyhtiöltä), jonne pystyi soittamaan ja ihmettelemään edellisen päivän lumimyrskyä. "Hei, meille tuli ainakin 15 senttiä lunta, olipa kyllä aika jännää!" "Juu meillä täällä Thunder Bayn pohjois-osissa oli 20 senttiä!" "Meillä päin tuuli tosi paljon ja olipas kyllä kamalan vaikeat tieolosuhteet!" "Kylläpä pyrytti, en meinannut saada ovea auki!"

Nämä kaikki siis seuraavana päivänä kun koko myrsky on jo ohi. PLÄÄÄÄH! Ei minua ainakaan jaksa kiinnostaa mitä mieltä puoli kaupunkia on eilisestä säästä. Kiinnostaisiko teitä, arvon lukijat? Todennäköisesti ne joko a) tykkää tai b) ei tykkää säästä. Makuasioita nämä...

Tämä laadukas radio-ohjelma oli siis jo kuukausi-pari sitten, että lumimyrskyt olivat kuitenkin ihan vielä normaali ilmiö Pohjois-Kanadassa. Tuo viime parin viikon takainen lumimyrsky sen sijaan yllätti ja harmituttaa vieläkin!

Hups... taisin eksyä säästä puhumiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti