tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kuulumisia

Minulla on niin monta juttuaihetta mielessä, mutta ei aikaa kirjoittaa! Viime viikolla paiskin töitä kuusi päivää niin jaksamista ei kauheasti jäänyt blogitouhuihin. Toivon mukaan huomenna saisin tehtyä vähän hommia blogiin eteen. Vapaapäivä nääs!

Torstaina hyppäämmekin sitten lentokoneeseen ja päräytämme Torontoon! Olen odottanut tätä reissua innolla, vaikkakin matkalle on surullinen syy: Allun mummin muistotilaisuus. Hän oli kuollessaan jo yli 90-vuotias, että oli kyllä elänyt pitkän ja mukavan elämän. Allu perhe on hauskaa ja viihdyttävää seuraa niin uskon, että matkasta tulee mukava. Jotain nähtävyyksiäkin ajattelimme nähdä. Palaan siis aiheeseen myöhemmin!

3 kommenttia:

 1. Nyt kysyisin aiheen ohi vähän tuota maahanmuuttojuttua, ei mitään monimutkaista.
  Tuotanoin. Kun sulla oli niitä säästöjä ja kun lähdit Suomesta niin oliko sulla kaikki säästöt käteisenä? Mie meinasin, että mun 5000€ vois ennen lähtöä vaihtaa dollareiksi ja kuljettaa käsimatkatavaroissa... Olin lukevinani www.cic.gc.ca sivuilta, että maahan saapuessa turistilla saa olla max. 10 000$ tai suuremmasta summasta joutuu hankaluuksiin. Miten mie teen? Mulla on nyt 900$ viimereissulta jääneenä, 3000€ käteisenä ja loput tilillä...

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Mulla ei ollut tullessa kateista juuri yhtaan vaan kaytin Suomessa olevat rahat suomalaisen luottokorttini avulla. Pystyyko sun pankkikortilla nostamaan rahaa Kanadassa? En itse ehka uskaltaisi matkustella kovin ison rahasumman kanssa, mutta kaipa ne niin jotkut tekevat.

  VastaaPoista
 3. Hautajaiset on aina vähän ikäviä, mutta tosiaan on mummo saanut elää pitkän elämän! hyvä niin! Munkin tekis joskus mieli päästä Torontoon. Ottawassa olen kaks kertaa käynyt, viime reissu kaksi viikkoa sitten, ja ihan autolla. Piti passi uusia. Mukavaa reissua!

  Kaimani kanssa olen samaa mieltä, ettei varmaan isoja summia kannata kyllä käteisenä tuoda. Itse jätin pankkitilin voimaan Suomeen ja sieltä sitten siirtelin pikkuhiljaa rahoja Kanadaan. Kun ei vielä ollut omaa tiliä (ei ollut sitä oleskelulupaa niin ei ollut sitten oikeutta avatakaan tiliä), siirsin miehen tilille osan rahoista. Sitten omalle tilille. Lopulta lopetin Suomen tilini viime kerralla Suomessa ollessani. Siinä vaiheessa ei enää kauheasti Suomen tilillä nostettavaa ollutkaan ;)

  VastaaPoista