keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Alennusmyynneissä


 The Works -hampurilaisravintola. 

Palataanpa vielä hetkeksi Ottawaan... Kävin tietenkin myös alennusmyynneissä pyörähtämässä ja höyrähtämässä. Täällä ostoshelvettiin pääsee taistelemaan jo Tapaninpäivänä ja tietenkin tyhminä suuntasimme sinne mekin. Kauemmaksi emme menneet kuin lähimpään ostoskeskukseen. Porukkaa oli solkenaan, mutta sain minä sieltä ongittua itselleni mieluisat Tommy Hilfigerin housut ja tunikan sekä Smart Set -liikkeestä kassillisen vaatteita 81 dollarilla (61 euroa). Jostain syystä Tommy Hilfigerin liikkeessä oli viimeksikin hullut alennukset, nyt maksoin 68 dollarin tunikasta vain 20 dollaria (eli 51 euron sijaan 15 euroa - kyllä kelpaa Marialle!). Smart Setistä ostamani hame oli koekäytön perusteella hitusen liian pieni, mutta sain sen vaihdettua seuraavana päivänä numeroa isompaan. Tässä kohtaa Kanada on huippu maa - ei tarvitse olla lippulappuja kiinni, vaan palautusehdoissa ollaan tosi rentoja. Ilman kuittiakin saa tavaroita joissain paikoissa vaihdettua.


Ensimmäisenä välipäivänä suuntasimme vielä MEC:iin eli ulkoilijan/ retkeilijän unelmakauppaan. Allu osti minulle syntymäpäivälahjaksi huippumahtavan violetin talvitakin ($80/60 €) ja vaihtoi joululahjaksi saamansa toppaliivin numeroa pienempään.


Lounasta söimme The Works -nimisessä hampurilaispaikassa (kuten kuvista näkyy!). Suosittelen ottawankävijöille, tarjolla on kymmeniä erilaisia hampurilaisvaihtoehtoja ja jokaisen saa myös kasvispihvillä tai portobellosienellä. Meidän piti odottaa pöytää lounasaikaan 20 minuuttia eli paikka on melko suosittu. Ottawasta löytyy Workseja useampiakin.Paluumatkalla eksyimme vielä Pelastusarmeijan kirpputorille, josta löysin kaksi mekkoa, pinkit kumisaappaat hevosilla (ehdoton syys/kesävaruste) sekä hameen. Alennusta tumahti sielläkin -50 % että tämäkin sopii alennusmyyntikirjoitukseen!

Joko mielessä siintää tuleva Suomen matka vai mikä noin hymyilyttää?

Nyt on shoppailtu kyllä riittävästi taas vähäksi aikaa. Jospa seuraavan kerran Suomessa hyvässä seurassa!


P.S. Kävimme myös Ottawan uudessa JÄTTIkokoisessa uudessa Ikeassa, jossa pyörähdimme vain ruokaosastolla kahmimassa pullotolkulla glögiä ja pari sillipurkkia. Kyllä nyt kelpaa!

8 kommenttia:

 1. jipii- nouseva alennusmyyntikuume-hupeneva rahapussi!

  VastaaPoista
 2. Jokos sinulla alkaa nousta mariakuume?

  VastaaPoista
 3. Mulla on jo! Vitsit toi pitkä tukka näyttää tosi hyvältä sulla pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on Mariakuume! Ja silliä nam! Kun tuut Joensuuhun,niin käydään heti ostamassa sulle pikkukaloja!

  VastaaPoista
 5. Onkos Allunkin oikea nimi tyyliin Alain tai jotain? Mullakin on Patu, kun on niin vaikeaa aina lausua toisen oikeaa nimeä..!

  VastaaPoista
 6. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!

  Alain pitäis vielä lausua silleen ranskalaisittain niin eihän sitä oikeassa elämässä jaksa joka päivä!

  VastaaPoista
 7. Hehe!! Aika hauska, nappiin siis meni. Ymmärrän hyvin tunteesi! ;)

  Itse asiassa meillä mun siskoni taisi antaa Patulle lempinimen ja siitä se sitten alkoi. Kaikki perheenjäsenet häntä Patuksi kutsuvat.

  VastaaPoista
 8. Allun nimi tulee muistaakseni eräältä kaveriltani ja sen ovat ottaneet kyllä suvereenisti käyttöön kaikki sukulaiset ja kaverit. Helpottaa elämää kummasti... :)

  VastaaPoista