tiistai 3. toukokuuta 2011

Varo kanelia


Kävin eilen pikku pyörälenkillä ja ostin matkalta karkkia. Pussi on kuin Harry Potterin jokamaunrakeet, sillä makuja on 24 ja osa niistä melko arveluttavia... On mansikkaa, kirsikkaa, sitruunaa, mangoa, mustikkaa, ym normaalimpaa makua, mutta miltäs kuulostaa kanelipulla, purkka, kaneli, root beer (paikallinen limsa, joka maistuu minun suuhun ihan hammastahnalta), kahvi, Angel Food Cake (jonkinlainen kahvikakku, johon ei tule juuri ollenkaan rasvaa) tai voipopkorni? Voin kertoa että viimeksi mainittu maistuu ihan voipopkornilta ja on aikamoinen yllätys kun sen suuhunsa laittaa - eikä muuten hyvällä tavalla.


Haasteena on siis makujen erotus toisistaan. Punaisia rakeita on kuusi, joista puolet ovat hyviä ja loput niitä, joita kannattaa välttää. Inhokkini on kaneli, sillä se on todella voimakkaan tulinen.


No, onneksi pussin maut eivät ole kuitenkaan aivan yhtä erikoisia kuin Harry Potterin... Ainakin joutuu olemaan tarkkana kun näitä napostelee! 

2 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä: kanelia kannattaa varoa!

  San Fransiscossa muuten kävin kerran kaupassa, jossa myytiin isoissa tynnyreissä vaikka mitä makuja jelly beanseja. Se oli hauska paikka.

  Ja voipopkornimaku tosiaan maistui juurikin siltä. Tiesitkö muuten, että tämän kevään uutuusmakuihin jäätelörintamalla Suomessa on ilmestynyt popkornijäätelö?! Maistui just samalta eli ei hyvältä, mikä oli minulle pettymys (sillä tykkään itse tehdystä sekoituksesta, jossa on vaniljajäätelöä ja oikeista siemenistä tehtyjä popkorneja).

  VastaaPoista
 2. Moi Marjatta!

  Juu se kaneli on ihan kamala! Sellanen äkkitulinen! Ja voipopkornista tykkään kyllä kovasti, paitsi jos se on karkkimuodossa. Hyi että!

  Jätskimaut täällä on kyllä joskus ihan eri kaliiberia kuin Suomessa ja niistä voisin kirjoittaakin tässä joskus! Myös esim. hattara on mielestäni melko erikoinen maku jätskiksi. Eikös se hattara kuitenkin ole ihan pelkkää sokeria...

  Oletkos kokeillut popkornia ja suklaata? Älyttömän hyvä yhdistelmä!

  VastaaPoista