torstai 26. toukokuuta 2011

Missä piileksit herkku?

Muistatko vielä tämän?


Minä luulin että Pohjois-Amerikassa kaikki on suurta! Mukaan lukien karkkihylly! No ei!

Valitettavasti ainakin Kanadan karkkivalikoimat ovat olleet aikamoinen pettymys. Täältä löytyy erilaisia viinikumeja (aika mauttomia), allsorts-lakritsasekoitusta, erilaisia suklaita, jelly beans-tyyppisiä hedelmärakeita (osa hyviä ja osa sitten huonompia) ja joko mainitsin viinikumit... Missä on kunnon pehmeät hedelmäkarkit?

Myöskään karkkisekoituksiin en ole törmännyt. Jos karkkejä ostaa niin se on sitten pussillinen viinikumeja, hedelmärakeita tai kirsikkatankoja. Ei mitään vaihtelua! Ja kerralla ei kuitenkaan voi ostaa kovin montaa eri pussia kun ne on kuitenkin kooltaan melko isoja ja kyllähän sen tietää miten karkille käy, jos se  on kanssani samassa tilassa. Huonosti siis.

Täältä löytyy myös irtokarkkipaikka, mutta äläpäs huoli ei tämä niin helppoa olekaan... Karkeilla on eri hinnat, joten ne laitetaan omiin pikkupikkupusseihin ja kirjotetaan lappuun lootan numero. Aika työlästä puuhaa ja eipä niitä sitten kovin montaa tule otettuakaan kun yhtä on otettava sitten kerralla enemmän sillä kuka alkaa parin-kolmen karkin pikkupusseja kassalle raahaamaan...

Kyllä tää mun elämä on sitten niin makiaa!

4 kommenttia:

 1. Muiden maiden karkkihyllyt on kyllä ihan pyllystä, etenkin tuon vaihtelun suhteen. Onko Kanadassa hyvää suklaata? Pari kertaa jenkkien Hersheytä "maistaneena" siirryin suosiolla etsimään Tobleroneja ja muita euroopan sukulaateja...

  Maija P.

  VastaaPoista
 2. Moi Maija

  Oon tuota Hersheytä syönyt pähkinäversiona ja se on mun mielestä ihan ok. Ei kyllä todellakaan vedä vertoja kunnon fazerin siniselle (jota mulla on täällä nyt levyllinen... tai siis söin jo pari riviä). Suklaapatukkavalikoimat on sanoisin aika runsaat, mutta mun lemppareita Suomessa oli just ne mitä täällä ei ole eli esim. tupla. Tein yks päivä daimia ja Allu vei niitä töihin niin oli kadonnut nopsaan ne erikoiset herkut!

  VastaaPoista
 3. Ma tykkaan Bulk Barn kaupasta (vai olikohan se tuonniminen) D:
  Olihan taalla niita pehmeita hedelmakarkkeja, viinikumeja.

  VastaaPoista
 4. Mä en oikein välitä sellasista viinikumeista vaan tykkäisin siis sellaisista mitä on vaikka Tutti Frutti -pusseissa. Onneksi äiti ja isä toi reissullansa!

  Täällä on vaan Bulk Zone. En ole tosin käynyt siellä nyt ollenkaan... Pitäis varmaan mennä katsomaan onko valikoimat minkälaiset.

  VastaaPoista