perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi vuosiTäällä taas. 

Juuri kun sain lokakuisen Suomen reissun karkit syötyä pois alta ja kaapista kummittelemasta postipoju toi lisää siskolta ja veljeltä. Ei se auta kuin rouskuttaa menemään! Nyt suuta kohti etenee Hyvää makumaasta. Nam!

Joulu meni oikein leppoisasti Allun perheen luona Ottawassa. Oltiin siellä lauantaista lauantaihin ja matkustaessa menee kaksi päivää suuntaansa. Mahottoman kilttinä olin taas ollut ja lahjoja kuusen alla kuin lapsiperheissä. 

Tällä viikolla olen taas uurastanut töissä, lukuunottamatta tietysti uudenvuodenpäivää. Tämä päivä tuntuikin sitten ihan joltain muulta kuin perjantailta. Jo sitä jaksaa vähän huilatakin reissun ja työkiireiden jälkeen. 

Pakkasta meillä on riittänyt. Maanantaina oli aamulla -51 kun tuuli otettiin huomioon! Minä sekun kävelen reippaasti töihin säällä kuin säällä. Täksi viikonlopuksi on lupailtu vähän lauhempaa ja lumisadetta. Aamulla oli kyllä tuulen kanssa vielä -29, mutta nyt on jo varmasti lämpimämpää.Leppoisaa uutta vuotta kaikille!


3 kommenttia:

 1. meillä oli tuota samaa kangasta suomessa, verhot ja tyynyn päälliset! ikea <3 ja apua kuin teillä on kylmä!!! Meillä ei kamloopsissa onneksi ollu kuin muutaman viikon about -20.... nyt on ollu välillä +5.. oot kyllä reipas ku kävelet tommosilla ilmoilla, mitkä on sun vaatetus salaisuus?

  VastaaPoista
 2. Brrr! -50F muistuttaa Alaskan lampotiloista, ja vaikka sita selviaa saassa kuin saassa, niin en enaa noin kylmia saata kaipaa. Tosin taalla Tennesseessakin pitaisi olla 0F alkuviikolla.

  Hyvaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Minä luulin että muka lauhtuisi mutta nyt taas on feels like -30! Brrr tosiaan!

  Jenni: vilautan sohvaa enemmän yhdessä tulevassa postauksessa. Kangas taisi olla poistumassa valikoimista kun ostimme sitä. Ottawasta ostimme paria muuta kangasta IKEA:sta ja niistä on suunnitteilla verhot ja ruokailupöydän tuolien pehmusteet.

  Matkaa töihin on vajaa kaksi kilometriä ja tallustan sinne kylmänä päivänä ihanassa parkatakissa ja toppahousuissa. Pikkasen lämpimämmällä kelillä laitan kevyttoppahousut, koska työpaikkani on lähellä Superiorjärven rantaa eli siellä tuulee aina kovemmin. Kaikkien vaatteiden alla minulla on monesti joku mekko tai hame! Tähän mennessä olen pärjännyt ihan hyvin! Meidän toimisto aukeaa vasta klo 9:30 eli en ole ihan aamuvarhain liikenteessä, joten tuolloin tiistainakaan en mennyt kuin jossain reilussa -40 asteessa.

  Nina: Ohhoh onpa siellä Tennesseessä yllättävänkin kylmää! Meillä on ollut melko kylmää nyt koko ajan. En ole pystynyt edes juuri yhtään käyttämään kirpparilta löytämääni Mexxin uutta villakangastakkia. Buhuu!

  VastaaPoista