lauantai 25. kesäkuuta 2011

Kasvaa se ruoho Kanadassakin!


Huomaa ammattimainen ruohonleikkuuasu.

Täällä on muuten ihan älyttömästi punkkeja, tosin ne eivät ole niitä pieniä vaan sellaisia ällöttäviä isoja punkkeja. Hyvä puoli niissä on, että ne eivät levitä tauteja, niin kuin ne pienet punkit. Allu istuu harva se päivä sohvalla ja kiemurtelee, "ihan kuin kävelis punkki". Yleensä kävelee. Itse en ole toistaiseksi punkkeja löytänyt tassuttelemasta ihollani, mutta eiköhän se ole vain ajan kysymys. Yritän tosin pitää tuolla nurmikolla oleskellessani kumppareita, että jospa ne eivät niin hyvin pääsisi kiipeilemään ylöspäin.

Punkkeja voisi yrittää harventaa pitämällä nurmikko aina lyhyenä. Harmi vain, että en saa yksinäni tuota leikkuria surraamaan... Puolustuksekseni voin sanoa, että ei se Allultakaan ihan niin keposasti hoidu, eli taitaa tuo väkkyrä vain olla kiukuttelevaa sorttia. Sain tällä viikolla leikattu 2/3 nurmikosta ennen kuin Allu lähti metsäpalolle. Onneksi jäljellä on vain takapiha, joka ei niin naapureille vilku. Vaikka tuskinpa viereinen huoltoasema niin kauheasti välittää meidän nurmikon tilasta... Ja metsämurmelilta en ole kysynyt mistä ruohon pituudesta hän pitää!

2 kommenttia:

 1. Uusi seuraaja täälläkin :) Mukava lukea juttuja Kanadasta, itsellä on melkein sama tilanne: kanadalainen poikaystävä, mutta tällä hetkellä asutaan Skotlannissa, kahden kuukauden päästä Australiassa ja ehkä vuoden päästä takaisin Kanadassa...:)
  Saatanpa olla yhteyksissä myöhemmin kysellen tyhmiä viisumeista yms, viimeksi kun Kanadassa olin niin olin opiskelijaviisumilla nimittäin. Ellet sitten halua tehdä postausta ihan vaan asiaan liittyen, jos vaikka on muitakin kiinnostuneita? :)
  Näyttää olevan aika joukko meitä suomalais-kanadalaispareja nimittäin ;)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa vaan!

  Oon vähän harkinnutkin kirjoittavani tänne muutosta ja paperisodasta. Pitää pistää muistiin kun tuntuu olevan sille kysyntää!

  VastaaPoista