keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Putousbongarit seikkailulla

Meillä on tapana käydä seikkailuilla aina välillä vapaapäivinä tai iltaisin töitten jälkeen. Edellinen seikkailu oli niin jännä että melkein bensa loppui ja rengaskin puhkesi autosta! Selvisimme kuitenkin kotiin asti.

Viime aikoina olemme erikoistuneet bongailemaan vesiputouksia. Meillä satoi aikalailla viikon putkeen, joten putouksissa riittää nyt vettä. Thunder Bayssa ollaan ihan pulassa, kun vedentulon vuoksi monilla alueilla jätevedet ovat nousseen kellareihin ja pilanneet kaiken.

Tässäpä oikein kuvapläjäys meidän viimeaikaisilta seikkailuilta!

 Kakabeka Falls lähellä Thunder Bayta


 Miten rauhalliselta näyttääkin vesi jo pienen matkan päässä putouksesta!


Koirien kävelylenkillä joen varrella.  Tämä jättiläismäinen lohkare oli joskus tipahtanut tuolta yyyylhäältä. En haluaisi jäädä tällaisen alle!


"Ei se reitti ole kovin vaikea", sanoi Allu ja minä menin mekossa. Polulla piti pomppia isojen puiden yli, että menin sitten aika tyylikkäästi!
Hauskan näköistä kun sumu peitti kukkulat! 

Kukkulan kuningatar 


Superiorjärvelle katson haaveillen.  


 Eräs seikkailuistamme oli hylättyyn kalastuskylään nimeltä Jackfish. Sieltä löytyi vanha purkki poikineen. 


Taas löytyi putous!Putouksen kastelemana. 


Terrace Baysta, en muista minkä niminen

Jackfishiin pitää mennä uudestaankin! Sinne ei päässyt autolla ihan perille asti ja kun ihan kahdestaan olimme niin emme ihan tienneet tarkalleen miten sinne pääsee. Löysimme kuitenkin ilmeisesti toisen laidan ja sitten hairahduimme rannalle tutkailemaan. Seuraavalla kerralla pitää mennä vielä vähän eteen päin tiellä, että tulisi nähtyä loputkin! Meiltä unohtui myös koirien hihnat autoon - olisivat olleet tarpeen siellä kun kylän ihan vierestä meni vielä ihan toiminnassa oleva rautatie ja kun minä en luota etteivät nuo koirat hyppää teatraalisesti junan alle. Autoja päin ne ainakin kovasti haluaisivat juosta! Ensi kerralla siis ne mukaan ja lupaan raportoida retkestä tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti