lauantai 29. lokakuuta 2011

Junalla olisit jo perillä...

Välimatkojen pituus tulee esiin myös suunnitellessani reissua Suomeen. Lippu Suomeen ja takaisin maksaa tällä hetkellä reilut 700 euroa. Lento on luonnollisesti suuremmasta kaupungista eikä tuosta Thunder Baysta, joten minun pitää ensin päästä sinne Torontoon... Mitä nyt tutkiskelin niin halvin edestakainen matka Torontoon (ja lentoyhtiöiden hinnat ovat melkolailla samat) on n. 250 euroa. Kääk! Katsoin myös paljonko maksaisi ostaa yhdeltä lentoyhtiöltä liput Thunder Bay-Helsinki-Thunder Bay niin silläkään ei paljoa säästä kun lentoyhtiön lippu Suomeen on pari sataa enemmän euroissa kuin halvemmat lennot!

Bussilla säästäisin 35 euroa (jes...) ja matkahan täältä ottawaan kestää vaatimattomat 20 tuntia... Bussilla huristelu ei siis ole minusta kovin varteen otettava vaihtoehto! Miksi tämä maa on niin iso??

Joka tapauksessa reissu Suomeen on varattu helmikuulle. Jee! Katselen niitä Kanadan sisäisiä lentoja sitten vaikka tiistaina, kun sen on sanottu olevan halvin päivä maan sisäisten lentojen ostamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti