keskiviikko 26. helmikuuta 2014

IrtokarkitOlen varmaan aikaisemminkin kirjoittanut irtokarkeista. Kirjoitanpa nyt uudestaan! Kävimme äsken kaupassa ja irtokarkkihyllyllä alkoi vähän himottamaan jopa nämä paikalliset karkit (Viinikumi ja sen serkku Toinen Viinikumi). Ostan täällä kanadalaista/ amerikkalaista karkkia melko harvoin, koska ne nyt ei vaan ole yhtä hyviä kuin suomalaiset, joten mitäpä sitä turhaa niitä rouskuttamaan (tai siis viinikumiahan varmaan vingutetaan).
Törpöissä on siis omat hintansa jokaisessa eli yhteen pussiin voi laittaa vain yhdenlaista karkkia. Suomen "maistanpa tätä karkkia yhden, tuota otan kolme" on siis heti kättelyssä aivan mahdoton. Ellei sitten halua poistua kaupasta kahdenkymmenen eri nyssykän kanssa.

Miten sitten kassatäti tai -setä pysyy kärryillä, varmaan siellä jo joku huolestuu. Sinä olet kassatädin paras apulainen. Samalla kun karkit noukkii pussukoihin saa pussinsulkijaan kirjoittaa lootan numerokoodin. Helppoa kuin heinän teko.
Ostimme tällä kertaa päärynänmakuisia jelly bellyjä (olivat ujoja ja piiloutuivat käsilaukkuuni kuvaussession ajaksi), vihreitä sammakoita, kolapulloja ja englantilaista lakua. Karkinosteluinto loppui neljän pussin jälkeen.

Laitanpa tähän vielä kilohinnat:
kolapullot $8.10 / 5,32 €
sammakot $9.20 / 6,04 €
päärynäpallerot $ 22.50 / 14,78 €
allsorts laku $8.30 / 5,45 €

Rouskis!

2 kommenttia:

  1. Pakko nyt kommentoida, että tää on just sopiva postaus mulle. Vähänkö olen täällä karkintuskissani tällä hetkellä, kun en kerinnyt kaupassa käymään. Aah, voih ja nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että! Ei kun kauppaan! Karkintuskat ne onkin kamalimmat!

      Poista