lauantai 6. heinäkuuta 2013

Reissussa, osa 1: Toronton hotelli

Kavereiden reissu on nyt takana päin. Olipas meillä mukavaa!

Torontossa hotelliksemme valikoitua Hyatt Regency, joka on aivan keskustassa, lähellä CN Toweria. Ostin meidän kaikki hotellihuoneet Hotwirelta, joka myy edullisemmin hotellihuoneita (ja muutakin), mutta jippona on se, että hotellin saa tietoonsa vasta kun on maksanut. Alueen voi toki valita sekä tähtiluokituksen (ja ilmeisesti myös voisi palveluja/ominaisuuksia, mutta hinta tietysti sillon pompsahtaa ylös). Meillä oli valittuna Toronto Downtown West.


Hotelli oli mielestäni hyvä. Huoneet olivat tilavia (meillä oli viidelle henkilölle kaksi huonetta) ja siistejä. Palvelu oli hyvää. Miinuspuolia olivat maksullinen netti huoneissa (ja siis hirveä kiskurihinta - $15 per YÖ per LAITE!!). Ei ymmärrettävästä syystä maksettu netistä vaan käytimme aulan ilmaista nettiä.

Olimme hotellissa torstaista sunnuntaihin, ja lauantaiyönä saimme nautiskella mekkalasta. Ilmeisesti polttari- ja synttäriporukoilla on tapana varata huone jostain keskustan ravintolasta ja siellä sitten bilettää. Olisivatkin bilettäneet huoneissaan eivätkä käytävällä... Suunnittelin siis yöllä kostoa, johon kuului aamutuimaan (jouduimme heräämään aikaisin hakemaan vuokra-autoa sunnuntaina) käytävässä suureen ääneen suomeksi jutustelu. Harkitsin myös soittelevani bilehileiden hotellihuoneiseen, he kun suureen ääneen joillekin herrasmiehille huoneensa numeron antoivat. Näistä tuli toteutettua kuitenkin vain ensimmäinen...

Menisin kuitenkin samaan hotelliin vielä toistekin, varsinkin jos olen liikenteessä viikolla. Ja viikonlopuksi varaan korvatulpat! Sijainti oli aivan täysi kymppi! Kävelimme suurimmaksi osaksi joka paikkaan. Hotellista olisi myös löytynyt ylemmän kerroksen ulkona oleva uima-allas, mutta sitä emme joutaneet reissullamme testaamaan.

4 kommenttia:

 1. Wohoo Toronto! Tosta netistä miekin olen kuullut, et sillä yritetään rajata noita reppureissaajia. Eli mitä kalliimpi mesta, nii sitä enemmän saat kaikesta maksaa. Ajatusmallina, ei ne köyhät tule, kun kaikesta joutuu erikseen maksamaan. Tai ainakin näin miulle kerrottiin :))

  VastaaPoista
 2. Niin mäkin arvelen, että jos normaalihinnalla olet tuolta varannut huoneen niin luulisi siinä netin tulevan kaupan päälle. Huoneen ovessa oli vaatimaton 499 hinta/yö! Täytyy kyllä sanoa, että viikolla (ennen kuin ne remuajat tuli) hotellissa oli melko fiinin näköistä porukkaa.

  VastaaPoista
 3. Huh, olis kyllä aika kallis paikka nukkua. :) Onneks mie pääsen keskustaan ihan vain sillä tokenin hinnalla, niin saa sit rauhassa kattella maisemia :D

  VastaaPoista
 4. Me maksettiin huoneista siis 117 per yö eli paljon kivempi hinta kuin tuo 499 :D

  VastaaPoista