maanantai 10. kesäkuuta 2013

Taloa mä metsästän...

(Ja kukas sieltä takavasemmalta taas pölähtää blogimaailmaan... No MINÄ!!)

... tahdon saada ihanan!

Ja sainkin!

Mutten tätä! Talo nro 2.

Talo on ostettu ja avaimet saamme 12.7. Hyvä me! Pärjäsimme vasta kolmannen talon kohdalla: kaksi ekaa menikin muille. Täällä on siis jouduttu ihan taistelemaan melkeinpä käsirysyä näistä taloista (ei vaiskaan - tai no ehdotin kyllä kun yhtä taloa mentiin katsomaan ja näimme ulkona pari edellistä katsojaa, että 'ajetaanko päälle', mutta ei se Allu ajanut). Ihan hyvä, koska se talo oli sisältä aika kökkö, vaikka ulkoa olikin ihana. (Hei eiks ookin aika kätsyä että pitää kävellä koko talon halki (siis niin kuin puoliympyrän) jos haluaa mennä yhtään mihinkään, ja että portaikko ansaitsee ihka oman huoneen itselleen?)

Kaipa se näin oli siis tarkoitus, että se oli juuri tämä talo, mikä oli meidän! Laittaisin mielelläni kuvia, mutta niitähän ei tietenkään ole. Näette sitten ensi kuussa! Nyt tietysti sisustuslehdet ja Ikean kataloogi pyörii mielessä vaan koko ajan. Tai pyöri sillon kun ostettiin (olisko siitä jo pari viikkoa), nyt ei pyöri enää talo niin kauheasti mielessä kun toinen odotettu juttu, eli rakkaiden ystävien vierailu, on edessä ensi viikolla. Sitten kun ne lähtee niin onkin enää sopivasti 12 päivää aikaa ennen kun saamme avaimet! (Eli 11 päivää sisustushaaveita ja 1 päivä kuumeista pakkaamista.)

Jännää!

P.s. Nykyisestä asumuksestamme en taida ikävöidä kuin ihan vieressä olevaa koirapuistoa. Aitaamaton alue kahden puron välissä, joka on polkumainen eli siellä voi kävellä päästä päähän ja moikkailla välissä koiria. On niin kätevä kun sinne voi luikahtaa pikku kävelylle.2 kommenttia:

  1. Onnea talonomistajille! Ja tsemppiä ja hermoja muuttoon. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aloitimmekin tämän urakan jo tänään kun raahasimme kaikki loput tavarat tänne Thunder Bayhin. Huh huh! Nyt kaikki on siis ahdettu täysin kalustettuun kesäkämppäämme... Hupsis. Eli tervetuloa vaan kamut tänne kylään, ensi viikolla nimittäin pölähtää paikalle kolme ihkaoikeaa suomalaista!

    VastaaPoista