torstai 14. helmikuuta 2013

Valentine vs. ystävä


Ystävänpäivä yllätti minut kyllä aivan totaalisesti tänä vuonna. Tuli ihan puskista! Kukkuu, se sanoi ja asteli tupaan. Hyvää ystävänpäivää siis kaikille!

Kaupasta saisi nallekarhua, sydänpyjamaa, suklaarasiaa, jne. Minua nämä eivät kuitenkaan kauheasti innosta.  Onhan tuo rakastavaisten päivä ihan kiva ajatus, mutta varmasti kumppanittomalle vähän masentava. Itse tykkään enemmän meidän perinteestä, jossa muistetaan kaikkia ystäviä. Mistä tulikin mieleeni - koska pääsin hetkeksi unohtamaan ystävänpäivän olemassaolon, en ole myöskään lähettänyt kenellekään korttia. Pahoittelen.

Kaupat ovat tosiaan pullollaan ihania ja romanttisia lahjoja. Kirpparillakin oli laitettu valikoima vähän käytettyjä valentinen päivän lahjoja esille. Ole hyvä kulta, vähän halittu pehmolelu... Kirpparilleko ne kaikki lopulta joutuvat? Yritin miettiä tilannetta, missä ostaisin kirpputorilta tätä vaaleanpunaista. Humoristinen valentinen päivän juhla voisi olla hyvä, sinne voisin ostaa jonkun yltiöimelän paidan!

Ja nyt kun olen tuominnut valentinen päivän niin voinkin tunnustaa, että aiomme viettää sitä jopa hieman romanttisissa merkeissä. Minä pääsen nimittäin illalliselle ulos! Tuumasimme, että jos olemme kotona niin valentinen päivästä ei tule kovin romanttista kun myös Rouva B on täällä...

P.S. Tänään on myös vimppa päivä ennen töitä - aloitan nimittäin huomenna siellä minne olin aikaisemmin tällä viikolla haastattelussa!

P.P.S. Kuva tästä artikkelista, jossa muistutetaan, että suklaan sijaan valentinen päivänä kannattaa antaa aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti