tiistai 12. helmikuuta 2013

Pikapäivitys Tbaystä

Heipparallaa! Nyt iski inspiraatio vihdoin. Jospa nyt saisin taas bloggauksesta kiinni, ideoita ainakin vilisee niin että on pää täynnä!

Asumme nyt toista viikkoa Thunder Bayssa. On ollut oikein mukavaa asua vaihteeksi kaupungissa. Olemme siis nyt kaverin äidin luona, joka on tähän mennessä ainakin osoittautunut hyväksi ratkaisuksi. Rouva B on tosi mukava ja puhelias ja tykkää laittaa ruokaa ihan pidemmän kaavan kautta! Tähänhän voisi jopa tottua... Rouva Been mies (joka on töissä etelässä) on itseasiassa muuttanut tänne kymmenvuotiaana Suomesta! On kyllä mukavaa asua alueella, jolla on näin paljon yhteyksiä Suomeen.


Eilen meitä hemmoteltiin paistetulla riisillä, friteeratuilla kanapaloilla ja nuudeleilla vihannesten kera. Nam!

Talo on sen verran hyvällä paikalla, että makuuhuoneesta näemme nukkuvan jättiläisen! Olemme myös kävelymatkan päässä Hoito-ravintolasta ja Scandinavian delistä, josta saa mm. fazeria, ruisjauhoja, jauhelihamaustetta, silliä ja puolukkahilloa. Emme ole juurikaan etsiskelleet mitään muuta asuntoa tällä hetkellä, lähinnä odotamme tietoa, että saako Allu sen etelän paikan vai ei.


Siellä se jättiläinen tirsottelee!

Viime viikolla lähettelin muutaman työhakemuksen toimistohommiin ja tällä viikolla olen käynyt jo välitysfirman tietokonetestissä ja kahdessa työhaastattelussa (sama paikka, mutta pääsin toiselle kierrokselle). Työ olisi vain väliaikainen pesti eli huhtikuun loppuun/ toukokuun alkuun, mutta töitähän se olisi sekin ja täällä kun tarvitsee suosittelijoita työpaikkojen saamiseen niin siinäpä olisi sitten toivon mukaan yksi lisää. Monet vaatii esimerkiksi kolme suosittelijaa, ja tuntuu että monissa paikoissa minut laitetaan heti ö-mappiin kun eivät jaksa alkaa Suomeen asti soittelemaan/lähettämään sähköpostia. Rasittava käytäntö ollakseni rehellinen! Myös esimerkiksi vuokra-asunnon löytäminen vaatii suosittelijoita.

Tässäpä nämä tärkeimmät kuulumiset tältä erää, palaan asiaan muiden juttuaiheiden parissa!

2 kommenttia:

  1. Joo rasittava tuo suosittelijakaytanto...meilla vuokranantajat soittivat molempien tyopaikoille ja tekivat credit checkin, ennen kuin saatiin meidan nykyinen kamppa!

    VastaaPoista
  2. Tässäpä sinulle kiva blogi luettavaksi, vaikka itse kirjoittaja onkin palannut takaisn Suomeen. Vesa joskus otti minuun yhteyttä kun teki juttua Kanadansuomalaisista, ja teidän paikalliseen (suomalaiseen) lehteen sitten päädyttiin Patrickin kanssa. Kuulostaa mukavalta paikalta.

    http://ukkoslahdenoffiisista.blogspot.ca/

    VastaaPoista