tiistai 21. helmikuuta 2012

Paluu kotiin

Herään huomenna kello neljä ja tadaa, vain 27,5 tunnin päästä saavun Thunder Bayhin.

Tässäpä hieman tunnelmia Suomen reissultani kuvien muodossa:Suomen reissu on ollut hauska ja antoisa, mutta olen kyllä ihan innoissani paluusta Kanadaan. Tällä hetkellä koti on kuitenkin siellä. Ja onhan minulla ikävä jo sekä Allua että koiria! Tosin ikävä on myös perhettä ja kavereita, jotka jäävät tänne taakse. Kylläpä elämä on hankalaa. Nyt kaikki vain reissulle Kanadaan!

No niin ja sitten asiaan. Kuinka monta suklaalevyä mahtuukaan Marian laukkuun? Arvaa ja voit voittaa mahtavan yllätyksen! Kerro myös, mitä itse tuot/toisit itsellesi Suomesta ulkomaille. Arvata voi ainakin perjantaihin 24.2. asti (vaikka keskiyöhön Suomen aikaa). Tai kunnes olen pahimmasta jet lagistani selvinnyt ja kykenen laskemaan suklaalevyt. Arvon voittajan. Onnea matkaan!

8 kommenttia:

 1. Mulla on laukussa aina vähintään 5 jättipussia Jenkki-purkkaa palatessani Kanadaan. Missä X ja Ässä Mix-kombo on myös ehdoton must :) Suklaalevy-arvaukseni on maltillinen seitsemän (7).

  Tervetuloa takaisin! :)

  VastaaPoista
 2. Hmm, minä tuplaan (ja vähän ylitän) edellisen arvauksen ja sanon 15 suklaalevyä.

  Olen vähän tylsä, mutta omasta laukustani löytyi (ja löytyisi) pitempään reissuun lähtiessä Fazerin Supersalmiakkia. Monta pussia. Suomessa sitä en edes usein syö.

  VastaaPoista
 3. Hmm, kinkkinen kysymys! Matkatavararajoitukset on kuitenkin nykyään aikas niukkoja, joten mä veikkaan että kuudella suklaalevyllä lähdet matkaan :D Onhan sitä niissäkin jo painoa hyvästi!
  Omat tuomiset riippuu ihan siitä, matkustanko yksin vai tuon puoliskon kanssa. Jos yksin, niin sitten saattaa suklaata tarttua tosiaan mukaan ;) Kauheeta, en nyt millään keksi mitä tuon mukana, kun aika vähän tulee karkkia syötyä. Soijasuikaleita ja jotain vegaanituotteita on paremmin saatavilla Suomessa ja niitä tuon jos mukaan mahtuu. Ja ruisleipää tietenkin <3

  VastaaPoista
 4. 16! Se pongahti ensimmäisenä mieleen, joten mennään sillä. :)

  Toivottavasti syksyllä olen Kanadan suunnassa vaihdossa (ja tästä syystä eksynyt siis blogiisi) ja saan miettiä ihan oikeasti mitä otan mukaan Suomesta. Luulen ja tiedän, että tärkein valinta olisi suomenkielinen kaunokirjallisuus. Pokkariversioina niitä mahtuu ainakin muutama matkalaukkuun kaiken muun tarpeellisen sälän ohella. Helpointa olisi kai ostaa jonkinmoinen tablet-tietokone, mutta ei se vaan ole sama asia..

  VastaaPoista
 5. 10 suklaalevyä.

  Itse pakkaisin matkalaukkuun todennäköisesti jotain kunnon salmiakkia!

  Oli kyllä kiva nähdä! :)

  ~Tanja

  VastaaPoista
 6. 18 levyä! :D
  ite pakkaan suomalaista purkkaa (taitaa olla tällä hetkellä Fazer ainoo suomalainen? mua saa valistaa jos oon väärässä), sekä jos pidemmäks aikaa muuttaisin niin astianpesuharja mukaan! ;)
  Saila

  VastaaPoista
 7. no kuinka monta niitä suklaalevyjä oli?:DD T:Jenny-serkku

  VastaaPoista
 8. Apua! Kanada on imaissut minut taas niin mukaansa että on jäänyt paljastamatta tämä tärkeä asia eli suklaalevyjen määrä. Tehtailen siitä kohta postauksen.

  Saila: Minulla on sinin vaihtopääharjallinen astianpesuharja, johon tuon/ pakotan vieraat tuomaan vaihtopäitä. Ja johan tiskaus sujuu!

  P.s. Tervetuloa lukemaan Ann sekä Jenny!

  VastaaPoista