tiistai 27. marraskuuta 2012

Kanada kotona

Nyt tuli mahtava idea! Johannan inspiroimana päätin tehdä listan aiheesta mitä kodissani on kanadalaista. Sisustuselementtejä ei ole tarpeeksi, joten mukaan pääsivät nyt vähän kaikenlaiset tavarat/ esineet/ vaatteet.

Pimeyttä ei pääse pakoon, siispä kuvatkin ovat nyt siitä kärsineet.

Inuitien taidetta esittelevä osoitekirja. Lemppari!


Kah mä ite, ei kun siis tuo paita, jonka sain lähtiessä työkaverilta. 


Sit meinas jo ideat loppua ja bongasin tämän Kanadasta kirpputorilta ostamani huivin. Sitten mieleeni välähti tämä kirpputorimekko, jossa lukee made in Canada!


Vessasta osui silmiin hammastahna! Melkeen jo loppu!


Identtiset neloset eli Vancouverin olympialaisten lapaset. Sain yhdet joululahjaksi silloin ennen olympialaisia. Toiset ostin täältä Suomesta kirpputorilta kun joku oli ne sinne hyljännyt ja nuo omani ovat jo vähän kärsineet. 


Intiaanien tekemä kaulakoru, jonka ostin pow-wow:sta! 


Allun lahjaksi antama perinteinen kukkaro. 


Otin Kanadasta lähtiessä muutaman jääkaappimagneetin mukaan ja samalla runoilusetistämme eksyi mukaan tämä sana. Hauska sattuma!


No sitten tajusin että no hei, eksätajuu. Noi korujen kanssa roikkuvat sukat! Eräs ravintolan asiakas toi minulle tällaiset pienet sukat, ovat kai perinteiset alueella. 


Keittiöstä löytyi vielä lisää! Joulupukin tuoma keittiöpyyhe esittelee Kanadan puita. Huom. kuva lavastettu, keittiöpyyhe oli oikeasti laatikossa. 


Pähkäilin kovasti viimeistä kuvaa. Lopulta päätin ottaa kuvan tästä kahvikupista. Allu osti minulle joskus tämän astiaston Kanadasta (minulla oli muutama osa Suomessa jo) ja raahasin koko kahdeksan hengen astiaston Suomeen matkalaukuissani. 

Kylläpä tämä pimeys väsyttää! Menen nyt torkuil.... ei kun askartelemaan. 

4 kommenttia:

 1. Nyt olen kade noista tumpuista! Yritin niitä eBaystä silloin olympialaisten aikaan tilata, mutta hinnat olivat aivan päättömät. Jos hinta oli ok, oli postarit sitten luokkaa $100. Jäi lapsilta ja multa tumput saamatta. Mutta onneksi Sinulla on :)

  VastaaPoista
 2. Tumput ovat kyllä hyvät, sisällä on fleeceä niin pysyvät tassut lämpiminä. Sain ne tosiaan silloin ennen olympialaisia ja olin että ai kivat. Sitten kun olympialaiset alkoivat niin niistä tulikin niin iso juttu! Oli hauskaa. Sain aina kateellisia katseita osakseni kun oli nämä kuuluisat tumput käsissä. :)

  VastaaPoista
 3. Siis raahasit 8 hengen (särkyvän!) astiaston Suomeen?? Melko sissi olet :D Kiva idea tässä postauksesa, pisti itekin miettimään että löytyykö multa mitään kanadalaista. Vastaus taitaa olla, notta että eipä juuri mitään :D

  Heitin sulle muuten haastetta/ tunnustusta oman blogin puolella :)

  VastaaPoista
 4. Joo-o! Oon aika sissi! Oli muuten aika painava carry on sillä kerralla... onneksi eivät punninneet! Ja kiitos tunnustuksesta :)

  VastaaPoista