perjantai 2. elokuuta 2013

Reissussa, osa 6: Niagaran viinitilat

Nyt tuli hätä jatkaa matkakertomusta. Ensi viikolla olen lähdössä toiselle kesäreissulle niin pitää tämä edellinen saada käsiteltyä ennen uutta matkaa...

Palatkaamme siis ajassa taaksepäin eli kesäkuuhun. Niagaran putoukset oli nähty ja puolen päivän mittaisen USA:n reissun jälkeen laitoimme nokan kohti Torontoa. Matkalla vierailimme muutamalla viinitilalla. Oltiin niin kulturelleja että! Ei kun loppasuina viinejä maistelemaan...


Tässä Allu haistelee minun viiniannosta. Allu oli kuskina ja sai luvan maistaa vain ensimmäisessä paikassa. Kävimme yhteensä kolmella tilalla (vai käytiinkö me neljällä? muistikuvat hataria...). Maistelusta piti vähän maksaa. Kuvat on otettu viimeisestä paikasta, jossa maistelu taisi olla 5 dollaria, jolla sai maistaa viittä eri viiniä. Jos osti pullollisen eivät velottaneet maisteluista mitään. Lieneekö syy se, että oltiin jo muutamassa paikassa käyneet tätä ennen vai missä, mutta paikan viinit maistuivat erityisen makosilta.


Suosittelen lämpimästi viinitiloilla vierailua jos on Niagara-On-The-Laken suunnalla. Jokaisessa paikassa oli ystävälliset oppaat, jotka kertoivat asiantuntevasti viinin ominaisuuksista ja viinin valmistamisesta. Jos laskutaitoni on kohdallaan, ostimme reissulta ehkä 6-7 pulloa viiniä (siis me viisi ihmistä yhteensä - Suomeen taisi pulloja lähteä 2).

Meillä taitaa olla pullo tai pari vielä odottamassa sopivaa hetkeä. Lurps!

3 kommenttia:

 1. Hei hienoa! Oon itekin miettinyt, että noilla viinitiloilla olisi kiva käydä maisteleen. Tosin viini saa mut kyllä aika uniseksi..Mutta ois varmaan hyvä yhdistää Toronton reissuun? En millään ole keksinyt niin sanotusti tarpeeksi nähtävää Torontossa, että sinne asti vaivautuisin..Ehkä meidän pitää tästä jutskata enemmänkin kohta puolin :)

  VastaaPoista
 2. Lurps lurps

  Mikäpä ettei - tavallaan mekinhän yhdistettiin se Toronton reissuun vaikka tosiaan oltiin myös yksi yö Niagaralla. En kyllä tiedä että onko tuonne bussiretkiä (luulisi olevan?) mutta ainakin vuokra-autolla pääsee!

  VastaaPoista
 3. Moi Maria! Haastan siut kirjoittamaan työurastasi. Ideana siis on kertoa maailmalle, että on olemassa muitakin työuria kuin se suomalaisten poliitikoiden harha että työura alkaa vasta yliopisto-opintojen päätyttyä. Mallia voi ottaa tästä:
  http://www.saloniemi.net/minun-tyourani/

  -Katja

  VastaaPoista