Ruisleipää.
Pandan lakritsia, puolukkahilloa, lisää ruisleipää...
Tutti Frutti -karkkeja, Turun sinappia...
Näistä tuliaisista sinappia on jo ehditty syömään, Tutti Frutit ovat hävinneet kokonaan, lakritsista on alle puolet jäljellä, ruislimppua on jyrsitty jo puolet sekä Canadan Sanomia on luettu muutaman sivun verran!
Mitäs minä tänään tekisin puolukkahillon lisukkeeksi?
Puolukkahillon lisukkeeksi suosittelen ehdottomasti vanhaa kunnon suomalaista perinneruokaa eli makaronilaatikkoa, lihasta tai soijarouheesta. :D
VastaaPoistaNams. Maistelin puolukkahilloa jo tänään kanankoiven kyljessä. :P Oli hyvää!
VastaaPoistaJa Finlandia näkyi taustalla. ;D
VastaaPoistaSelitys: teimme Allun työkaverin ohjeilla jouluksi crabappleviinaa. Crabapplet ovat pieniä ja erittäin happamia omenoita, joita saimme Allun työkaverin pihalta poimia niin paljon kuin jaksoimme. Reseptiin kuului noita omenoita, sokeria, raastettua sitruunan kuorta sekä vodkaa. Valitsin tottakai Finlandiaa! Nyt tuotoksemme on muhimassa.
VastaaPoista